МИА Бизнис 5+5

Бизнис 5+5

21 август 2019/14:30

21 август 2019/14:30

Елези: Ребалансот на Буџетот најдоцна до крајот на септември или почетокот на октомври
МАСИТ бара Пендаровски да биде промотор на ИКТ индустријата
Намален бројот на патници со автобуси во второто тримесечје од годинава
Заложби за инфраструктурно поврзување со Бугарија и искуства за регионален развој
Обезбедени 165 милиони денари за инфраструктурни проекти во 12 општини
Просечната плата во јуни 25 205 денари
Никола Поповски именуван за в.д. главен извршен директор на Развојната банка на Северна Македонија
Пчеларењето не е само производство на мед
Кикиљас: Грчките даночни обврзници нема да ги плаќаат здравствените услуги за странските осигуреници
Телефонски разговор Џонсон – Трамп за Брегзит

 

 

 

Back to top button
Close