BallkanBallkan.Portal

BeH: Më shumë femra se sa meshkuj pa arsimim

Përqindja e femrave pa arsimim në BeH është më shumë se katër herë më e madhe se ajo e meshkujve. Kështu që, nëntë për qind e femrave në moshën 16-vjeçare dhe më të vjetra nuk kanë arsimim, ndërsa kjo përqindje tej meshkujt arrin dy për qind. 

Back to top button
Close