0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Autoritetet e vendit do të kërkojnë nga Kosova sqarim për ndalesën për importin e patateve dhe të mjaltit

Autoritetet e Maqedonisë do të kërkojnë nga Kosova sqarim me argumente në bazë të cilave standarde ndërkombëtare është sjell masa e Prishtinës për ndalesën e importit të patateve dhe mjaltit nga vendi.

Back to top button
Close