Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е недела, 25 август 2019 година, 237-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 128 дена.

Скопје, 25 август 2019 (МИА) – Денеска е недела, 25 август 2019 година, 237-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 128 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 50 минути, а ќе зајде во 19 часот и 21 минута.

Денов трае 13 часа и 31 минута.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее 10 минути по полноќ, а ќе зајде во 15 часот и 23 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close