0_Maqedoni.PortalTekste origjinale

ASHMAA: Kryeministri të distancohet nga diskreditimi, etiketimi dhe diskriminimi

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuale e dënon ashpër deklaratën e e kryeministrit Zoran Zaevo në lidhje me çështjen "Reket", e cila është problematike të paktën në tre kritere. Përkatësisht, kryeministri, si ushtrues i detyrës publike, në vend që të pranojë dhe respektojë rolin e gazetarëve si kritikë të punës së qeverisë, po përpiqet të diskreditojë gazetarin. Në vend që të tregojë nivelin më të lartë të respektit ndaj diversitetit, ai përdor etiketimet që janë nënçmuese për njerëzit e komunitetit LGBT. Zaev gjithashtu nuk e respekton prezumimin e pafajësisë në deklaratën e tij.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close