0_Maqedoni.PortalPolitikë

Arrestohet një tetovar tek i cili është gjetur një pushkë karabin, plumba dhe kornizë për pushkë automatike

 Policia mbrëmë në orën 20,30, në bazë të urdhrit gjyqësor, ka kryer bastisje në shtëpinë e A.XH. në Tetovë, ku janë gjetur dhe marrë një pushkë karabin të kalibrit 8 х 57 JS, tre plumba të kalibrit  8х57 dhe një kornizë për pushkë automatike me 21 plumba të kalibrit 7.62 milimetra

Back to top button
Close