Фотосервис

Јанева од Кривичниот суд e одведена во истражниот затвор „Скопје“

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева вечерва од Кривичниот суд со полициско возило е одведена во истражниот затвор „Скопје“ во Шуто Оризари

Back to top button
Close