Lajme nga komunatShkup

Aksion për shkyçjen e konsumatorëve të paligjshëm të ujit në komunën e Sarajit

Ekipi i NP "Ujësjellësi dhe kanalizimi" së bashku me inspektorët komunalë nga Qyteti i Shkupit sot zbatojnë aksion për shkyçjen e konsumatorëve të paligjshëm në territorin e komunës së Sarajit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close