0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Vendparkim falas në oborret e shkollave në Tetovë dhe Gostivar

Në Tetovë dhe Gostivar falas mund të parkohen  në oborret e shkollave për shkak të rritjes së numrit të automjeteve me ardhjen e  mërgimtarëve në vend.

Back to top button
Close