Korrespondentë MKDKronikëKronikë.Portal

Sulm fizik në Tregun e Drithit në Kërçovë

Në stacionin policor në Kërçovë gjatë ditës së djeshme rreth orës 12:00 është denoncuar se në Tregun e Drithit në rrugën "Marshall Tito" është prishur rendi dhe qetësia me një sulm fizik. 

Kërçovë, 16 korrik 2019 (MIA) – Në stacionin policor në Kërçovë gjatë ditës së djeshme rreth orës 12:00 është denoncuar se në Tregun e Drithit në rrugën “Marshall Tito” është prishur rendi dhe qetësia me një sulm fizik.

SH.I. (61) me një send të mprehtë e ka lënduar  D.S. (55),  të dy nga Kërçova. D.S. i është dhënë ndihma mjekësore në Spitalin e Përgjithshëm të Kërçovës.

Pas dokumentacionit të plotë të rastit, kundër SH.I. do të  parashtrohet denoncim përkatës.

Таг
Back to top button
Close
Close