Fotoservis

“Stepa e madhe: Histori dhe kulturë”

Hapje e ekspozitës "Stepa e madhe: Histori dhe kulturë" që mbahet në kuadër të projektit "Procesioni i Njeriut të artë nëpër muzetë në mbarë botën"

Back to top button
Close