Фотосервис

Средба: Рaмчиловиќ – Ченгич

Пратеникот во Парламентот на Босна и Херцеговина, Ирфан Ченгич на средба со пратеникот на Собанието на Република Северна Македонија, Зеќир Рaмчиловиќ

Back to top button
Close