Фотосервис

Селекција на кандидати за полициски службеници

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски во посета на Центарот за обука во Идризово, каде е во тек селекција на кандидати за полициски службеници

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close