EvropëEvropë.Portal

Rusia mohon se ushtarët e saj luftojnë në Sirinë veriperëndimore

 Rusia sot i ka mohuar akuzat e kryengritësve sirianë se forcat speciale ruse apo trupat të këmbësorisë luftojnë për ndërmarrjen e kontrollit mbi krahinën Idlib, bastioni i madh i fundit kryengritës, lajmëroi agjencia ruse e lajmeve RIA.

Moskë. 18 korrik 2019 (MIA) – Rusia sot i ka mohuar akuzat e kryengritësve sirianë se forcat speciale ruse apo trupat të këmbësorisë luftojnë për ndërmarrjen e kontrollit mbi krahinën Idlib, bastioni i madh i fundit kryengritës, lajmëroi agjencia ruse e lajmeve RIA.

Një komandant i kryengritësve deklaroi se Rusoa ditëve të fundit ka dërguar forca speciale që të luftojnë në an[n e trupave qeveritare siriane të cilat e udhëheqin ofensivën  më shumë se dy muaj në Sirinë veriperëndimore që ta marrin bastionin e fundit të opozitës.

“Rusia asnjëherë nuk ka pasur dhe nuk ka forca këmbësorie  në Siri”, bëri të ditur Ministria e Mbrojtjes.

Таг
Back to top button
Close