Фотосервис

Потпишување договори

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски, директорот на Бирото за регионален развој, Рамиз Реџепи, и градоначалници на општините чии проекти се одобрени ги потпишаа договорите за реализација на проекти за развој на селата и на подрачјата со специфични развојни потреби.

Back to top button
Close