Fotoservis

Përsëri në përdorim penda e Sllatinës

Euroambasadori Samul Zhbogar, përfaqësuesja e përhershme e UNDP_së, Narin Sahakjan dhe kryetari i Debërcës Zoran Nogaçeski e lëshuan në përdorim pendën e Sllatinës

Back to top button
Close