0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Përfundoi ndërtimi i stadiumit të ri të futbollit me bar artificial në Kërçovë

Aktivitetet për ndërtimin e stadiumit të futbollit me bar artificial, që do të jetë objekti i parë i këtij lloji në Kërçovë, tashmë kanë përfunduar. Stadiumi i sportit është me dimensione 101 metra gjatësi dhe 71 metra gjerësi dhe gjendet në lagjen Pashino, gjegjësisht në afërsi të terrenit kryesor të kompleksit të KF "Vëllazërimi".

Back to top button
Close