BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Përfaqësues të NATO-s dhe të Rusisë do të bisedojnë për INF-në

 Ambasadorët e NATO-s në takimin e sotëm me përfaqësuesit ushtarë edhe njëherë do të tentojnë ta bindin Rusinë për ta respektuar Marrëveshjen nga viti 1987 për çarmatimin bërthamor.

Back to top button
Close