BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Pentagoni do të dërgojë edhe 2.100 ushtarë në kufirin me Meksikën

Ministria amerikane e Mbrojtjes aprovoi dërgim të 2.100 ushtarëve shtesë në kufirin me Meksikën.

Uashington, 18 korrik 2019 (MIA) – Ministria amerikane e Mbrojtjes aprovoi dërgim të 2.100 ushtarëve shtesë në kufirin me Meksikën.

Siç transmetojnë agjencitë botërore, prej tyre 1.100 janë ushtarë, ndërsa 1.000 anëtarë të Gardë nacionale të Teksasit.

Të parët do të sigurojnë mbështetje logjistike dhe administrative dhe do të kryejnë zbulime në ajër. Të dytët do t’i ndihmojnë Shërbimit për mbrojtje kufitare në qendrat e përkohshme për qëndrim të emigrantëve në qytetet Dona dhe Tornio.

Pentagoni tashmë ka dërguar në kufi rreth 2.500 ushtarë dhe 2.000 anëtarë të Gardës nacionale. mb/

Таг
Back to top button
Close