0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Pendarovaki në takim me udhëheqësinë e Lidhjes së Odave Ekonomike

Qeverisja e së drejtës, lufta kundër krimit, lufta për eliminimin e ekonomisë gri dhe përforcimi i diplomacisë ekonomike janë tre prioritetet kyçe të bashkësisë afariste të cilat do të prezentohen në Lidhjen e Odave Ekonomike të Maqedonisë (OEM) në takimin e punës së presidentit të shtetit Stevo Pendarovski, kryetarin dhe anëtarët e Këshillit drejtues.

Shkup, 22 korrik 2019 (MIA) – Qeverisja e së drejtës, lufta kundër krimit, lufta për eliminimin e ekonomisë gri dhe përforcimi i diplomacisë ekonomike janë tre prioritetet kyçe të bashkësisë afariste të cilat do të prezentohen në Lidhjen e Odave Ekonomike të Maqedonisë (OEM) në takimin e punës së presidentit të shtetit Stevo Pendarovski, kryetarin dhe anëtarët e Këshillit drejtues.

Siç kumtuan nga OEM, në mënyrë plotësuese në takim do të diskutohet për zhvillimin e dialogut publiko – privat, ndërsa në fokusin e takimit do të jetë edhe prezentimi i ingerencave të presidentit në pjesën e politikave ekonomike. shk/

Back to top button
Close