Фотосервис

Нова фабрика на АТС ГРОУП

Претседателот на Владата, Зоран Заев се обрати на настан посветен на почеток со работа на новата фабрика на АТС ГРОУП за производство на композитни производи наменети за опрема на Армијата и полицијата во делот на балистичка заштита и балистичка безбедност.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close