BiznesBiznes.PortalEvropëEvropë.Portal

Normalizohen fluturimet në aeroportin e Londrës

Agjencia britanike për qarkullim ajror NATS sot kumtoi se ka bërë mjaftueshëm që ta riparojë problemin me sistemin me qëllim që fluturimet në aeroportin Hithrou dhe Getuik të kthehen në normalitet, pasi që paraprakisht janë anuluar për shkaqe teknike.

Londër, 26 korrik 2019 (MIA) – Agjencia britanike për qarkullim ajror NATS sot kumtoi se ka bërë mjaftueshëm që ta riparojë problemin me sistemin me qëllim që fluturimet në aeroportin Hithrou dhe Getuik të kthehen në normalitet, pasi që paraprakisht janë anuluar për shkaqe teknike.

“Pas problemeve teknike në  qarkullimin ajror mëngjesin e sotëm në qendrën e kontrollit Suenuik, e kemi zgjidhur problemin që në mënyrë të sigurt ta rrisim fluksin e qarkullimit, theksohet në kumtesën e NATS.

Fluturimet e dy aeroporteve më qarkulluese në Londër janë riorientuar për shkaqe teknike në qendrën kryesore për kontroll të qarkullimit ajror për Anglinë jugore, kumtuan sot shërbimet e aeroportit. mb/

Таг
Back to top button
Close