Fotoservis

Nënshkrim i marrëveshjeve

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Milevski, drejtor i Byrosë për zhvillim rajonal Ramiz Rexhepi dhe kryetarët e komunave projektet e të cilave janë miratuar i nënshkruan marrëveshjet për realizimin e projekteve për zhvillim të fshatrave dhe rajoneve me nevoja të posaçme specifike

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close