Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në “Bogorodicë” për dalje pritet 15 minuta, në funksion pesë korsi

 Në VK "Bogorodicë" pritja për kryerjen e  formaliteteve të obloguara policore dhe doganore për dalje nga shteti është prej 10 deri 15 minuta dhe tani për tani po zhvillohet në rend më të mirë, thonë për MIA-n nga shërbimi i VK "Bogorodicë.

Gjevgjeli, 21 korrik 2019 (MIA) – Në VK “Bogorodicë” pritja për kryerjen e  formaliteteve të obloguara policore dhe doganore për dalje nga shteti është prej 10 deri 15 minuta dhe tani për tani po zhvillohet në rend më të mirë, thonë për MIA-n nga shërbimi i VK “Bogorodicë.

Prej atje  theksojnë se në funksion  janë pesë korsi për lëvizje me efikase të makinave dhe turistëve për dalje nga shteti.

Nga ana greke, ku dje pritej  më shumë orë, gjendja është më e mirë dhe pritja është reduktuar në një kohë më të shkurtër.

Back to top button
Close