Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

18 korrik 2019

18 korrik 2019

Shkup- Seancë e Komisionit parlamentar për bujqësi, pylltari dhe ekonomizim të ujërave. (Salla e Komisionit kushtetues/11:00).

Shkup- Seancë e Komisionit parlamentar për shëndetësi. (Salla 4/11:00).

Shkup- Seancë e Komisionit parlamentar për financim dhe buxhet. (Salla “Boris Trajkovski”/12:00).

Shkup- Seancë e Komisionit parlamentar për arsim, shkencë dhe sport. (Salla 4/12:00).

Shkup –  Kryeministri Zoran Zaev, nënkryeministri Koço Angjushev, ministri i Ekonomis, Kreshnik Bekteshi dhe drejtori i Drejtorisë për Zona Zhvillimore Teknologjike Industriale, Aleksandar Mlladenovski, do të  i kenë fjalim me rastin e fillimit të ndërtimit të fabrikës së re të “Balkandlar Plastik” (DZZHT) Shkup 1/10:00) 

Shkup- Ministri për Pushtet Lokal Goran Milevski, drejtori i Byrosë për zhvillim rajonal Ramiz Rexhepi dhe kryetarë të komunave, projekte të cilat janë miratuar do të nënshkruajnë marrëveshje për realizimin e projekteve për zhvillim të fshatrave dhe rrethinave me nevoja specifike zhvillimore. (Qeveria e RMV-së, salla ceremoniale/13:30).

Debërc- Ambasadori Samuel Zhbogar, shef i delegacionit të BE-së, përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së Narin Sahakjan dhe kryetari i komunës së Debërcës Zoran Nogaçeski do të lëshojnë në përdorim digën Sllatinë. (Diga Sllatinë, deklarata për media/12:30).

Shkup – Agjencia  për menaxhim me pasurinë e konfiskuar do t’i ndajë mall të konfiskuar disa institucioneve (Magazina Idrizovë/12:00).

Shkup – Pres konferencë e Lëvizjes BESA (para qeverisë të RMV/13:00) 

Ohër- Ekipi organizativ i “Beach Film Festival” do të mbajë pres konferencë me rastin e edicionit të dytë të Festivalit të filmit të ri evropian “Beach Film Festival“. (Kafeneja “Akvarius”/12:00).

Shkup- Pres konferencë me rastin e hapjes së Retail Parkut të parë. (Point Retail Park/12:00).

Shkup- Film në ambient të hapur si pjesë e programit të Samërlend 2019 në organizim të Qytetit të Shkupit. (Parku i qytetit/21:00).

Shkup – Performansë e baletit “Libertango” e A. Pjacola në kuadër të edicionit të 59-të të festivalit “Vera e Ohrit” (Saraji i Poshtëm/22:00)

________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

Back to top button
Close