Paralajmërime

MIA Paralajmërim MKD

20 korrik 2019

20 korrik 2019

Çegran – Manifestim përkujtimor “20-vjetori i Eksodit kosovar në Kampin e Çegranit 1999-2019”.

Shkup – Në kuadër të festivalit “Summerland” do të performojë kori “Bilbili i Artë”, ndërsa pas tyre edhe jutjuberët e preferuar për fëmijë XHP dhe Stefonator. (Parku i Qytetit/19:00) 

Tetovë – Koncert i tenorit Shkodran Tolaj dhe pianistit Darko Marinovski. (Qendra për Kulturë/20:00)

Tetovë – Gara në vrapim dhe çiklizëm “Sfida e Malit Sharr” nga Tetova deri në Kodrën e Diellit në organizim të Shoqatës për sport dhe rekreim “I pari në majë” dhe Komunës së Tetovës. (Sheshi në Tetovë/9:00)

__________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close