Најава на настани

МИА Најави – свет

Лондон - Ќе биде објавено името на новиот лидер на Конзервативната партија и на премиерот на Велика Британија. Париз - Францускиот Парламент ќе гласа за трговскиот договор Канада - ЕУ

23 јули 2019  (МИА) 

Лондон – Ќе биде објавено името на новиот лидер на Конзервативната партија и на премиерот на Велика Британија.

Париз – Францускиот Парламент ќе гласа за трговскиот договор Канада – ЕУ.

Буенос Аирес – Групата Лима ќе дискутира за ситуацијата во Венецуела.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close