Најава на настани

МИА Најави – свет

Вилнус - Гитанас Науседа ќе положи заклетва како претседател на Литванија. Абиџан - Средба на Западноафриканската економска и монетарна унија

12 јули 2019 (МИА) 

Вилнус – Гитанас Науседа ќе положи заклетва како претседател на Литванија.

Абиџан – Средба на Западноафриканската економска и монетарна унија.

Back to top button
Close