Најава на настани

МИА Најави МКД

21 јули 2019

21 јули 2019

Прилеп –   Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе ја посети Полициската станица Прилеп и локалната самоуправа, (12:30) каде ќе има средба со градоначалникот Илија Јованоски, а потоа ќе присуствува на седница на Локалниот совет за превенција. (изјави околу 14:00 часот во зградата на локалната самоуправа)

_____________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини**

Back to top button
Close