МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

14:30/19 јули 2019

14:30/19 јули 2019

Заврши првата фаза од реконструкцијата на одделенијата во болницата „Св. Наум Охридски“ во Скопје
Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“
Прогнози за зголемени цени и помалку порачки и вработени во трговијата на мало
Во Крушево се поставуваат сувенирници, проект за развој на авантуристичкиот туризам
Дојранско езеро конечно доби нов концесионер
Сугарески: Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал
Силен земјотрес во Атина
Кавга меѓу коалициските партнери во Италија, можни се предвремени избори
Меркел: Британија ќе остане партнер дури и кога нема да биде во ЕУ
САД со нови санкции кон Русија поради задржаните украински морнари

 

Back to top button
Close