Фотосервис

Меморандум за соработка

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и директорот на Канцеларијата за информациски технологии и електронска управа во Владата на Република Србија, Михаило Јовановиќ потпишуваа меморандум за соработка во областа на дигитализацијата.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close