Fotoservis

Memorandum për bashkëpunim

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski dhe drejtori i Zyrës për Teknologji Informatike dhe Menaxhim Elektronik në Qeverinë e Republikës së Serbisë, Mihailo Jovanoviq nënshkruan memorandum për bashkëpunim në sferën e digjitalizimit.

Back to top button
Close