0_Sport,PortalFutboll

Meksiko ma e mirë se SHBA-ja në finalen e “Gold Kupës”

Meksiko e fitoi SHBA-në me 1-0 në finalen e "Gold Kupës" dhe e meritoi ta fitojë trofeun.

Back to top button
Close