EvropëEvropë.Portal

Mbi 40 ushtarë zviceranë janë hospitalizuar me dhimbje barku, katër në gjendje kritike

Mbi 40 ushtarë dhe rekrutë nga akademia në Zvicër janë pranuar dje në spitale pas keqësimit të situatës shëndetësore. Katër prej tyre janë në gjendje kritike.

Back to top button
Close