Дописници МКДОпштински вести

„Комуналец“ ги чистеше селата Градско Балдовци и Добрејци

Одделението „Комунална Хигиена“ при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ - Струмица изврши генерално чистење на селата Градско Балдовци и Добрејци, соопштија од претпријатието.

Струмица, 30 јули 2019 (МИА) – Одделението „Комунална Хигиена“ при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ – Струмица изврши генерално чистење на селата Градско Балдовци и Добрејци, соопштија од претпријатието.

Рачно и машински се метеа улиците и е собран и подигнат отпадот од јавните површини.

Чистењето е извршено согласно годишниот план за чистење на населените места на територија на општина Струмица за 2019 година. рт/ир

Таг
Back to top button
Close