0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikëTemë

Komikët rusë Vovan dhe Leksus: Komikë ose nëpunës të Kremlinit

Komikët rusë Vlladimir Kuznecov – Vovan dhe Aleksej Stoljarov – Leksus u bënë të njohur në korniza globale përmes regjistrimeve audio nga bisedat telefonik me personalitete të njohura, para së gjithash politikanë, të cilëve u janë lajmëruar duke u prezantuar si shefa të shteteve ose qeverive dhe njerëz të parë të organizatave ndërkombëtare.

Back to top button
Close