Фотосервис

Кимо Лахдевирта ги предаде акредитивните писма на преседателот Пендаровски

Престедателот Стево Пендаровски ги прими акредитивните писма од Кимо Лахдевирта, новоименуван амбасадор на Република Финска во Република Северна Македонија, со седиште во Белград

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close