Фотосервис

Кејт Бернс ги предаде акредитивните писма на претседателот Пендаровски

Кејт Мери Бернс, новоименувана амбасадорка на Соединетите Американски Држави во Република Северна Македонија ги предаде акредитивните писма на претседателот Стево Пендаровски

Back to top button
Close
Close