Фотосервис

Кејт Бернс ги предаде акредитивните писма на МНР Димитров

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров ги прими копиите на акредитивните писма на новата амбасадорка на Соединетите Американски Држави во Скопје, Кејт Бернс

Back to top button
Close
Close