BotëBotë.Portal

Irani i ka arrestuar 17 spiunë të CIA-s

Irani i arrestoi 17 spiunë të cilët kanë punuar për Agjencinë Qendrore Amerikane (CIA) dhe disa prej tyre janë dënuar me dënim me burg, njofton sot televizioni shtetëror iranian.

Teheran, 22 korrik 2019 (MIA) – Irani i arrestoi 17 spiunë të cilët kanë punuar për Agjencinë Qendrore Amerikane (CIA) dhe disa prej tyre janë dënuar me dënim me burg, njofton sot televizioni shtetëror iranian.

Ministria për çështjet e zbulimit kumtoi se e ka prishur një rrjet spiunimi të CIA-s dhe se janë arrestuar 17 spiunë.

Agjencitë botërore, duke iu referuar agjencisë iraniane Fars, njoftojnë se disa prej të arrestuarve janë të dënuar me dënim me vdekje. shk/

Таг
Back to top button
Close