Фотосервис

Фросина Ташевска – Ременски на средба со Киммо Лахдевирта

Потпретседателката на Собранието на Република Северна Македонија, Фросина Ташевска – Ременски на средба со Киммо Лахдевирта, нерезидентен амбасадор на Република Финска

Back to top button
Close
Close