BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Cipras: Këto nuk janë momente për grumbullimin e pikave politike

Përmes profilit zyrtar të Tuiterit, ish-kryeministri grek dhe lideri i SYRIZA-s, Aleksis Cipras shprehu ngushëllim deri te familjet e të vdekurve nga moti i keq në Halkidiki, theksoi se fatkeqësia nuk duhet të përdoret për grumbullim të pikave politike dhe e theksoi ndikimin dhe pasojat e ndryshimeve klimatike, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Athinë, 11 korrik 2019 (MIA) – Përmes profilit zyrtar të Tuiterit, ish-kryeministri grek dhe lideri i SYRIZA-s, Aleksis Cipras shprehu ngushëllim deri te familjet e të vdekurve nga moti i keq në Halkidiki, theksoi se fatkeqësia nuk duhet të përdoret për grumbullim të pikave politike dhe e theksoi ndikimin dhe pasojat e ndryshimeve klimatike, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

“Dua të shpreh ngushëllim të thellë për njerëzit që kanë humbur jetën në Halkidiki si dhe mbështetje të plotë për të lënduarit dhe të prekurit. Këto momente nuk janë për shfrytëzimin politik. Të paktën unë nuk do ta bëj kurrë këtë”, theksoi mes tjerash ish-kryeministri grek. mb/

Таг
Back to top button
Close