Фотосервис

„Балканлар пластик“

Премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Кочо Анѓушев, министерот за економија Крешник Бектеши се обратија на настанот по повод стартот на изградбата на нова фабрика на „Балканлар пластик“

Back to top button
Close