Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е среда, 24 јули 2019 година, 205-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 160 дена.

Скопје, 24 јули 2019 (МИА) – Денеска е среда, 24 јули 2019 година, 205-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 160 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 18 минути, а ќе зајде во 20 часот и 2 минути.

Денов трае 14 часа и 44 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 12 часот и 18 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close