Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е вторник, 23 јули 2019 година, 204-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 161 ден.

Скопје, 23 јули 2019 (МИА) – Денеска е вторник, 23 јули 2019 година, 204-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 161 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 16 минути, а ќе зајде во 20 часот и 3 минути.

Денов трае 14 часа и 45 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 23 часот и 34 минути, а ќе зајде во 11 часот и 19 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close