Фотосервис

Заедничка прес-конференција на Лајчак и Димитров

Заедничка прес-конференција на Министерот за надворешни и европски работи на Република Словачка и актуелен претседавач со Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ), Мирослав Лајчак и министерот Никола Димитров

Back to top button
Close