Фотосервис

Тимоние во Јавното претпријатие за државни патишта

Амбасадата на Франција и Јавното претпријатие за државни патишта организираат Ден посветен на високотехнолошките придобивки и француската умешност во областа на патната инфраструктура

Back to top button
Close