0_Maqedoni.PortalPolitikë

Takim i parë i grupit ndërkombëtare të ekspertëve mes Maqedonisë Veriore dhe Greqisë

Grupi ndërkombëtar i ekspertëve ndërmjet Republikës së Maqedonisë Veriore dhe Republikës së Greqisë sot në Shkup zhvilloi takimin e parë dhe i inkurajon komunitetet e biznesit të të dy vendeve që të fillojnë dialogun e tyre në frymën e Marrëveshjes së Prespës.

Back to top button
Close