Фотосервис

„Студентски домови без корупција“

Официјално отворање на обновената читална, опремената библиотека и обновениот двор во Студентскиот дом „Стив Наумов“ во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“ спроведен од страна на Младински образовен форум

Back to top button
Close