0_Maqedoni.PortalKronikë.PortalShoqëri

SPP: Presionet vazhdojnë, nga kryeministri kërkojmë “fshesa” të hyjë në funksion edhe në MPB

Sindikata e Pavarur e Policisë (SPP) porosit se në vazhdimësi vazhdojnë presionet dhe kërcënimet për të lëvizur anëtarët e tyre nga pozitat në MPB, si dhe presionet për largimin nga anëtarësimi në sindikata dhe strukturat më të larta të SPP-së dhe kërkon nga kryeministri që "fshesa" të hyjë në funksion edhe në Ministrinë e Brendshme.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close